Dé Energierenovatie van een Bedrijfshal

Bedrijfshallen zijn goed voor zo’n 25% van het gasverbruik in de utiliteitsbouw en vertegenwoordigen een enorm oppervlak voor het opwekken van zonne-energie. Wat zijn de laatste inzichten om hallen integraal aan te pakken? Welke opties zijn er om een hal aardgasvrij te verwarmen en hoe wordt het dakoppervlak ultieme (energie)renovatie van bedrijfshallen te komen?

Op maandag 9 november brengt TKI Urban Energy, in samenwerking met onder andere Nieman Raadgevende ingenieurs, stakeholders bij elkaar (zowel live op locatie als digitaal) om kennis, inzichten, uitdagingen en oplossingen voor bedrijfshallen te delen en de innovatievragen voor dit type utiliteitsbouw voor de komende jaren in kaart te brengen. Dit evenement is interessant voor haleigenaren, bedrijventerreinmanagers, partijen met innovatieve oplossingen, halbouwers, installateurs, zonne-energiebedrijven en gemeentes die bezig zijn met het verduurzamen van utiliteitsbouw voor hun Transitievisie Warmte. En kent bijdragen van DGBC-partners Nieman Raadgevende ingenieurs en TNO.

Kijk voor het volledig programma op de eventpagina voor Dé Energierenovatie van een Bedrijfshal. Dit hybride evenement vindt plaats op zowel locatie (met maximaal 30 deelnemers op 1,5m afstand) als online via livestreaming.

Klik hier om je aan te melden voor dit evenement >>