Business Meeting Stikstofproblematiek

EVENT GEORGANISEERD DOOR VASTGOEDJOURNAAL
​​​​​​​
Honderden bouwprojecten komen op losse schroeven te staan door de recente stikstofuitspraak van de Raad van State. Momenteel worden in talloze gemeenten de vergunningen van al die projecten tegen het licht gehouden. De kans is groot dat ook jouw project daarbij zit. Vastgoedjournaal organiseert een Business Meeting over dit onderwerp dat DGBC support. 

Het gaat om projecten die dichtbij een aangewezen natuurgebied liggen. Vooral de woningbouw krijgt hierdoor een knauw. Bij deze projecten komt normaliter weinig stikstof vrij en hoefde daarom geen melding te worden gemaakt in het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Dat is tegen de Europese regels zegt de Raad van State en ook woningbouwprojecten moeten duidelijk maken hoe zij de uitgestoten stikstof gaan compenseren.

Tijdens deze Business Meeting zetten twee gespecialiseerde advocaten, Marieke Kaajan, ENVIR Advocaten, en Anne-Marie Klijn, NautaDutilh, de concrete gevolgen voor projectontwikkelaars, gemeenten en betrokkenen uiteen en geven zij tips hoe je het beste kunt omgaan met deze problematiek en welke stappen en bewijslast nodig is om verder te kunnen me jouw project.  

Locatie

Crowne Plaza Amsterdam-Zuid, George Gershwinlaan 101 in Amsterdam

Aanmelden

Aanmelden kan via de website vastgoedjournaal.nl