BREEAM-NL In-Use voor FACILITAIR MANAGERS

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.

Het eigen gebouw is voor veel organisaties een belangrijk visitekaartje van het MVO-beleid. De facilitair manager speelt vaak een sleutelrol bij het optimaliseren van het duurzaam gebruik van een gebouw en het monitoren daarvan. En hier kan de BREEAM-NL In-Use training een essentiële rol bij spelen.

Creëren van draagvlak

De training biedt een introductie op de BREEAM-NL instrumenten. Ook wordt ingegaan op het creëren van draagvlak voor een verduurzamingsstrategie binnen de eigen organisatie. Bouwstenen daarvoor kunnen worden gevonden in onderzoek naar de relatie tussen een duurzaam gebouw en de gezondheid en productiviteit van medewerkers.

In beeld brengen van duurzaamheidsprestaties

BREEAM-NL In-Use is een instrument voor een objectieve nulmeting, maar ook voor het in beeld brengen van verbeterstappen. Hoe werkt dit instrument? Waar te beginnen, met welke tools? Deze training biedt een introductie in dit keurmerk dat wereldwijd het meest wordt gebruikt voor het in beeld brengen van de duurzaamheidsprestaties van een gebouw en haar gebruikers.

De training

Tijdens de training krijgt u de basics van BREEAM-NL In-Use aangereikt en zal een facilitair manager tips en tricks geven op basis van zijn ervaring met het beoordelen van het eigen gebouw.

Kosten: € 465,- (excl. BTW). DGBC participanten ontvangen 25% korting / FMN leden melden zich via de FMN-website aan voor deze training.

Bent u geen lid van FMN? Dan kunt u zich hier aanmelden. 

Datum

donderdag, 14 juni, 2018
van 12:30 tot 17:00 uur

Locatie

FMN Facility Management Nederland
Wolga 5
2491 BK, Den Haag