BREEAM-NL Harmonisatiebijeenkomst Assessoren Nieuwbouw en Renovatie

Helaas hebben wij deze harmonisatiebijeenkomst moeten annuleren. De locatie kan wegens corona niet opengesteld worden voor bezoekers.

Ook dit jaar worden de harmonisatiebijeenkomsten voor Assessoren gehouden op locatie van een BREEAM-NL project. Om de assessorregistratie te behouden moeten assessoren jaarlijks een harmonisatiebijeenkomst bijwonen. Voor elk schema zijn een aantal interessante projecten uitgezocht waarbij een ervaren assessor en opdrachtgever de uitdagingen van het betreffende certificeringstraject bespreken.

De bijeenkomst start met een algemene update vanuit DGBC voor alle schema’s. Voor het Nieuwbouw schema zal daarnaast ruim de tijd worden genomen om de nieuwe BRL te bespreken. Net zoals vorig jaar is de casuïstiek van het project gekoppeld aan een rondleiding door het gebouw en over het terrein. We Sluiten de bijeenkomst af met een plenaire sessie voor feedback over de gekozen oplossing van het project en inbreng van eigen casuïstiek.  
Indien je assessor bent op meerdere schema’s hoef je maar één bijeenkomst van een schema naar keuze bij te wonen. Op verzoek kan een extra bijeenkomst worden bijgewoond. Er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar en assessoren die nog aan de harmonisatieverplichting moeten voldoen krijgen voorrang.

Locatie 

Op 11 december zullen we te gast zijn bij de LocHal in Tilburg onder leiding van assessor Jorg Boerma (MAT25) en expert Tom Linneman (Linneman Bouw en Advies). Informatie over de locatie en het project LocHal vind je hier.

Deelnemers

Deze training is alleen van toepassing voor BREEAM-NL assessoren. Aanmelden kan via het inschrijfformulier

 

Gerelateerd nieuws

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’

Leer succesvol onderhandelen met oog voor de belangen van stakeholders

Leer succesvol onderhandelen met oog voor de belangen van stakeholders