BREEAM-NL Harmonisatiebijeenkomst Assessoren Nieuwbouw

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Dit jaar worden de harmonisatiebijeenkomsten gehouden op locatie van een gecertificeerd BREEAM-NL project. Voor het schema Nieuwbouw en Renovatie zal onder leiding van een ervaren assessor worden ingegaan op de specifieke uitdagingen van het certificeringstraject.

Na een rondleiding door het gebouw is er een plenaire sessie waarbij je feedback kunt geven op de specifieke oplossingen van dit project. De middag wordt afgesloten met een borrel. 

Indien je assessor bent op meerdere schema’s hoef je maar één bijeenkomst van een schema naar keuze bij te wonen. Op verzoek kan een extra bijeenkomst worden bijgewoond. Er zijn echter een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar en assessoren die nog aan de harmonisatieverplichting moeten voldoen krijgen voorrang.

Locatie

Op 31 oktober zijn we te gast bij Shimano in Eindhoven onder leiding van de ervaren assessor Bas Rutgers (Smits van Burgst). Naast de assessor zal ook de expert van het project (Adamasgroep) een deel faciliteren. Informatie over de locatie en het project vind je hier Hoofdkantoor Shimano Europe.

Gerelateerd nieuws

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw