BREEAM-NL Assessortraining (Deel 3)

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Wanneer je als onafhankelijk deskundige gebouwen wil beoordelen op duurzaamheidsprestatie volgens de BREEAM-NL-normen, kies je voor Training Deel 3 - BREEAM-NL Assessor. Je hebt daarvoor wel Deel 1 en 2 succesvol afgerond. Na afloop van de training maak je een schema-specifiek Assessor Examen.

Let op: deze training bestaat uit meerdere dagdelen en huiswerkopdrachten. Voor meer informatie zie het tabblad 'Planning'. Bij inschrijving ben je automatisch ingeschreven voor beide dagdelen. De tijden en locatie zijn voor beide data gelijk. 

Meer informatie

De inschrijving voor deze training is gesloten. Neem contact op met de Acedemy (academy@dgbc.nl) als je op de reservelijst geplaatst wil worden. Let op, prijzen zijn exclusief btw.  Meer informatie over deze training, de leerdoelen en de doelgroep vind je in het trainingsprogramma

Deze training zal klassikaal plaatsvinden bij Spaces de Rode Olifant te Den Haag. De ruimte die wij hiervoor verzorgen is van een grote die de richtlijn om 1,5 meter afstand te houden goed toelaat. Daarnaast werken wij met Spaces samen om aan alle richtlijnen van het RIVM te voldoen.

De BREEAM-NL Assessortraining bestaat uit twee dagdelen op twee verschillende dagen. Beide dagen vinden plaats bij Spaces de Rode Olifant, Den Haag. Daarnaast zijn er twee huiswerkopdrachten en twee examens.

dag 1 donderdag 25 juni 2020 13.00 tot 17.00 uur
  Huiswerkopdracht duur ca 3 uur (zelf in te plannen tussen de twee trainingsdagen)
dag 2 donderdag 2 juli 2020 13.00 tot 17.00 uur
  Huiswerkopdracht duur ca circa 2 á 3 dagen (zelf in te plannen)
  Examens duur in totaal 2,5 uur (in te plannen in overleg met de Academy)

 


Pauline Braam

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Pauline Braam

Gerelateerd nieuws

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw