Atelier Verduurzaming - Circulair Bouwen door bbn

Werk je bij een gemeente of veiligheidsregio aan het verduurzamen van vastgoed? Wil je ervaringen delen of heb je behoefte aan praktische tips? Meld je dan aan voor het online Atelier Verduurzaming – Circulair Bouwen door bbn.

Tijdens ieder online Atelier Verduurzaming staat er een duurzaamheidsvraag uit de praktijk centraal. De hoofdvraag van deze sessie luidt: ‘Hoe kan de hoofdvestiging van Veiligheidsregio Brabant-Noord in Den Bosch circulair worden ontwikkeld binnen het beschikbare budget?’ Tijdens het online event gaan strategisch adviseur Rosemarijn Loggers en specialist huisvesting Wiel Ritzen van Veiligheidsregio Brabant-Noord in op deze vraag.

Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod; het verduurzamen van bestaand vastgoed, de kansen bij nieuwbouw, het realiseren van een duurzame routekaart en het betaalbaar krijgen van de opgave.

Aanmelden

Aanmelden voor dit gratis online event kan per mail. Lees meer over het programma en voorgaande edities van Atelier Verduurzaming door bbn op deze pagina.

Partners

bbn adviseurs