Afsluiting SDG Action Days

Op dinsdag 27 september vindt het afsluitende hoofdevent van de SDG Action Day plaats in het KIT in Amsterdam. SDG Nederland heeft een groots programma opgezet boordevol interactieve workshops, debatten en optredens. Deelnemers krijgen inzicht in waar ze staan met de SDG’s, welke doelen extra aandacht vragen en hoe we gezamenlijk extra stappen kunnen zetten om deze dichterbij te brengen. DGBC is betrokken bij het actieprogramma.

Programma

De regie voor het grootste Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals komt te liggen in de kundige handen van dagvoorzitter Bahram Sadeghi. Verwacht een prachtprogramma vol prikkelende sprekers, vurige debatten en een rijk inspiratie- en actie-programma met o.a. een openingswoord van minister Liesje Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), sprekers Yousri Mandour (veranderings- en innovatie-expert) en Virginia Yanquilevich (CEO Dopper).

DGBC in het actieprogramma met Paris Proof

DGBC is alliantiecoordinator voor SDG-11 en participeert daarom in het actieprogramma. Onder de slogan "Duurzame organisaties werken in een duurzaam gebouw",  nemen we mensen mee in hoe ze via het Paris Proof Commitment hun CO2-doelen kunnen behalen. 

Over de SDG Actiondays

De SDG Action Days is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Dit jaar pakt SDG Nederland groter uit dan ooit met vier dagen vol lokale acties (23 t/m 26 september), én het hoofdevenement in het KIT, Amsterdam bomvol prikkelende sprekers, vurige debatten en een rijk inspiratie- en actieprogramma (27 september).

Meer informatie over de SDG Actiondays vind je hier.