Wat vinden de genomineerde Green Leaders van elkaar?

16 mei 2017

Vijf duurzame leiders zijn genomineerd voor de Green Leader Award. Deze prijs wordt voor de tweede jaar op rij uitgereikt tijdens de PROVADA, op woensdag 31 mei om 14.30 uur. In de komende editie van PropertyNL vertellen ze meer over wie ze zijn en waar ze voor staan. Maar wat vinden de Green Leaders eigenlijk van de andere genomineerden?

Coert Zachariasse (ceo, Delta Development)

“Ik voel me vereerd als genomineerde tussen deze mensen met een geweldige staat van dienst te mogen staan.”

Harm van Oorschot (directeur Vastgoed en Bouw, Lidl)

“Allemaal mensen die duurzaamheid verder willen brengen binnen hun organisatie. Prima, supercollega’s. Ik wens ze veel succes, maar ik wil wel winnen.”

Lex de Boer (directeur, Lefier)

“Ik hoop dat ook de andere genomineerden de consequenties van hun duurzame doelstellingen voelen.”

Lot van Hooijdonk (wethouder duurzaamheid, Utrecht)

“Ik zie smaakmakers in de vastgoedsector die zien dat het anders moet. Op een optimistische manier. Daar gaan we uiteindelijk de oorlog mee winnen.”

Peter Göbel, (algemeen directeur, ING Real Estate Finance Nederland)

“Vast en zeker gaan de andere genomineerden met dezelfde verve aan de slag net zoals dat ik hiermee bezig ben. Opdat mensen voelen dat er meer is dan geld, dat het van dieper vandaan komt.”

Stemmen?

Stemmen kan nog tot 24 mei op www.greenleaderaward.nl. Het publiek uiteindelijk wie er tot winnaar van de Green Leader Award wordt benoemd. De uitreiking vindt plaats op 31 mei om 14.30 uur tijdens de Provada in de RAI in Amsterdam.