Sluit aan bij de Dutch Green Building Week 2017

13 juni 2017

Van 25 tot en met 29 september 2017 vindt de zevende editie van de Dutch Green Building Week (DGBW) plaats. Deze editie van de DGBW is misschien wel de meest noodzakelijke uit de geschiedenis. Willen we de klimaatdoelstellingen halen, dan is het zaak grondiger te verduurzamen. Aanzienlijk meer gebouwen moeten sneller en grondiger worden verduurzaamd. Het thema voor de Dutch Green Building Week 2017 is daarom Meters maken voor klimaat. Het thema Meters maken voor klimaat sluit aan op de ontwikkeling van het Deltaplan Duurzame Renovatie, waarbij de bouw- en vastgoedsector meters maakt voor een duurzaam gebouwde omgeving en laat zien dat ze haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Sluit aan als partner

We streven ernaar om de week een nog groter succes te maken dan in 2016. Daarom zijn we wederom op zoek naar partners die deze week mede mogelijk kunnen maken. Lees meer over de mogelijkheden in het Partnervoorstel. Binnen het Deltaplan Duurzame Renovatie staat leiderschap centraal. Als partner van de DGBW laat u zien dat u het Klimaatakkoord serieus neemt door leiderschap te tonen in het versneld verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. En u laat zien dat u een belangrijke rol in het succes van het Deltaplan wil spelen. U lift dus zowel mee op de publiciteitscampagne rond de week als op de communicatie rond het Deltaplan Duurzame Renovatie.

Uw eigen activiteit op het programma

U kunt ook meedoen met uw eigen activiteit. Dat kan van alles zijn, van een 'open huis' tot een themaborrel, van lezing tot lancering van een nieuw product of rapport. Maak gebruik van dit unieke platform om uw bijdrage aan de klimaatdoelstellingen zichtbaar te maken. U kunt zelf een activiteit organiseren of in samenwerking met andere organisaties. Wij staan open voor alle suggesties.
Op de website www.dgbw.nl vindt u meer informatie en leest u meer over de voorwaarden voor deelname. Via het aanmeldformulier kunt u uw activiteit direct aanmelden.