Signify - De absolute duurzame wereldtop staat in Amsterdam

Het Amsterdamse EDGE Olympic is ontworpen om slim en spaarzaam met energie om te gaan. Het superzuinige pand is energieneutraal op stadsniveau. En een uitmuntende score op energiezuinigheid is niet de enige reden dat dit innovatieve gebouw bij de wereldtop van duurzaamheid hoort.

De Philips ledarmaturen van Signify zitten tjokvol met IoT-sensoren. De nieuwe sensoren monitoren de bezettingsgraad, het aantal personen, de temperatuur (op kamer- en bureauniveau), het geluidsniveau, het daglichtniveau en de relatieve luchtvochtigheid, en zijn voorzien van een Bluetooth-functie voor indoor positionering en navigatie. Het bundelen van deze sensormogelijkheden in één unit maakt het gebruik van meerdere sensoren overbodig en is ook veel voordeliger voor bedrijven. Deze slimme technologie verbetert de gezondheid, creativiteit en productiviteit van gebruikers. Naast praktische voordelen leert het systeem continu bij waardoor het gebouw steeds verder optimaliseert.

Wil je het hele verhaal van Paris Proof-Partner Signify lezen? Dat kan gratis in de nieuwe editie van Toekomstbouwers​​​​​​​

DGBC-partners

Signify | EDGE Technologies

Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie