Automatische deuren en contactloze schakelaars: wanneer hygiëne het belangrijkste is

In tijden waarin hygiënecontrole essentieel is, zijn er voorzorgsmaatregelen nodig om bacteriële verspreiding in uw pand tot een minimum te beperken. Dat kan bijvoorbeeld door het installeren van contactloze impulsgevers, het automatiseren van handmatige deuren en ervoor te zorgen dat automatische deuren goed en tijdig worden onderhouden.

In gebieden met veel personenverkeer worden de deurkrukken constant aangeraakt. Door het wegnemen van de noodzaak om deurkrukken aan te raken, vermindert het risico op kruisbesmetting en helpt het om bacteriële verspreiding te voorkomen tussen medewerkers, klanten, patiënten en bezoekers. De ASSA ABLOY SA13 activeert de draaideur met een contactloze impuls en is daarmee de perfecte oplossing voor hygiënecontrole.

Lees verder op assaabloyentrance.nl

Webinar - COVID-19 en gebouwen: de inrichting van je gebouw

Op donderdag 30 april werkt Ralf de Ruijter, Business Unit Manager bij Assa Abloy, mee aan de webinar Webinar - COVID-19 en gebouwen: de inrichting van je gebouw. Deze webinar is gratis te volgen, klik hier voor meer informatie. 

Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie